Landlig lugt og hyggelig stemning på torvet i Sæby

Landlig lugt og hyggelig stemning på torvet i Sæby

8. juni 2010 - kl. 15:20 - af

Lørdag d. 12. juni præsenterer Sæby Handelsstandsforening – “Landbruget kommer til byen” – på torvet i Sæby.
Det er en tilbagevendende begivenhed, som plejer at trække mange nysgerrige til. Fra morgenstunden vil de første 200 kunne nyde en grovbolle, så her kan morgenmaden indtages. Og i lighed med tidligere år er der mulighed – måske mest for børnene – for at smage mælk fra en ko, man selv har malket, ligesom kaniner og geder kan klappes og krammes, eller måske var det noget med en lille ridetur. Slutteligt vil der være mulighed for pandekage bagning på torvet, det vil 4H stå for, og ved nærmere eftertanke må det blive en succes, hvem får ikke himmelvendte øjne ved tanken om pandekager, som hvor mor lavede dem.
Andre, men også spændende aktiviteter, vil være en helt ny traktor, som man kan se og prøve. Eller hvad med en container fyldt med korn, som man kan få lov at lege og hoppe i.
Og selvfølgelig skal der også være en konkurrence – udfyld en “tipskupon” – og du har mulighed for at vinde en spændende præmie.
Så velmødt til endnu en aktiv lørdag på torvet i Sæby, frem til butikkernes lukketid kl. 13.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landlig lugt og hyggelig stemning på torvet i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER