Byggefirmaet IKON i Sæby i fremgang

Byggefirmaet IKON i Sæby i fremgang

7. juni 2010 - kl. 11:57 - af

IKON vokser fra 7 til 18 medarbejdere

Byggefirmaet IKON på Gl. Aalborgvej i Sæby havde i weekenden åbent hus. Arrangementet bekræftede, at der igen er grund til optimisme i byggebranchen. IKON begyndte året med syv personer på lønningslisten, men i øjeblikket beskæftiger virksomheden 18 medarbejdere, inkl. Murerfirmaet Jens E. Jensen, Strandby.

– Vi har lige nu projekter i Skagen, Aalbæk, Frederikshavn, Sæby og Aalborg. Vi bygger nye helårs- og fritidshuse, renoverer eksisterende boliger og laver tilbygninger, oplyser administrativ leder og medindehaver af IKON, Steen N. Sørensen.

2009 var et vanskeligt år for byggebranchen – også IKON mærkede, hvordan kunderne var tilbageholdende med at investere.

– Vi skal ærligt indrømme, at vi gik ind i 2010 med en vis nervøsitet, men vi er faktisk i en situation, hvor vi næsten ikke kan følge med efterspørgslen. Vi ansætter løbende nye medarbejdere, fordi vi bliver ved med at få flere ordrer. Finansieringsmæssigt har det aldrig været bedre, og bankerne er igen villige til at låne penge ud, siger Steen N. Sørensen.

En anden forklaring på IKONs fremgang er virksomhedens koncept. IKON tilbyder individuelle færdige løsninger af de enkelte byggeopgaver. Og Sæby-firmaet er med hele vejen fra idé til handling. Kunderne kan i store træk nøjes med at vælge køkken, bad, døre, garderobeskabe, vinduer, tage og gulve i IKONs boligcenter i Sæby.

– Det spiller ingen rolle, om det er nye huse eller større renoveringsopgaver. Vi har styr på alle håndværkerne og økonomien, og det betyder, at kunderne sover trygt om natten. De sætter pris på, at de kun skal henvende sig ét sted for at få byggeopgaven løst, og der er altid kun én kontaktperson, oplyser projektleder og medindehaver af IKON, Carsten Nielsen.

IKONs koncept for byggeri er kvalitet gennem mennesker. Et hus er ikke bedre end de håndværkere, der bygger det. Som inden for alle andre fag er menneskelig kunnen afgørende for det endelige produkts kvalitet og styrke. IKON ansætter og beskæftiger kun håndværkere, der i alle sammenhænge repræsenterer det bedste inden for det enkelte håndværksfag.

Ved weekendens åbent hus arrangement fokuserede IKON på energirigtigt byggeri.

– Det var en fin weekend. Vi oplevede især en stor interesse for jord- og solvarme, udtaler Steen N. Sørensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byggefirmaet IKON i Sæby i fremgang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER