To grundlovstalere til Østervrå Sommerfest

To grundlovstalere til Østervrå Sommerfest

4. juni 2010 - kl. 5:14 - af

Borgmester Lars Møller (V) og Birgit Hansen (S) har begge givet tilsagn om at komme til Østervrå Grundlovsdag, hvor der også er sommerfest i byen.

Denne dag er ordet frit i Speakers Corner for alle. Ingen ved, om nogen tør at kaste alt overbord og lade egne meninger komme til udtryk, men arrangørerne har valgt at gardere sig. Det har de gjort med hele to talere, som er programsat hver for sig i dagens løb. Det kunne sikkert godt give en god dyst på ord, hvis de to politiske modstandere, borgmester Lars Møller og Birgit Hansen, på samme tid kunne stiller op med hver deres bud på en grundlovstale.

Fladskærm på højkant

Der er igen dømt fiskeræs i åen bag ved festpladsen. I løbet af dagen kan der købes lodder i form af farvede plastikbolde til dette fuldstændig uforudsigelige spil, hvor alle solgte bolde efterfølgende smides i vandet, og de ejermænd hvis bolde når først i mål er så de heldige vindere af flotte præmier. Førstepladsen konkurrere om en fladskærm, men der er mange andre flotte præmier skænket af byens erhvervsliv.

Noget for enhver

Et par timer om formiddagen er der chancer for at få lidt kulør på facaden, når der tilbydes ansigtsmaling. Baptistspejderne udfordrer alle til tvekamp, men vil ikke løfte sløret for, hvad de nærmere går ud på. Det må man komme og opleve.

Byens ivrige petanque- og krocketspillere inviterer til at prøve spillet, som er for hele familien i alle aldersgrupper. Dygtige juniormix gymnaster fra GF77 kommer med en flot lille opvisning, og så kan der selvfølgelig også købes mad og drikke.

Små hestekræfter

Havetraktorerne med førere melder sig også under fanerne til dagens fest, som byder på en duel mellem de små, men seje hestekræfter. Trækket blev en mægtig succes i 2009, og det er igen hos Østervrå Motor- og Cykelcenter at tilmeldingen sker.

De muntre Skovtrolde

Hos Dybdahl, Østervrå Motor- og Cykelcenter samt hos Potentilla kan der stadig købes billetter til aftenens teltfest – dog senest 2. juni. Menuen står på helstegt pattegris, men også let sommerunderholdning. Aftenen slutter med orkestret One Night. Der er kun et par hundrede billetter, så det er bare med at komme af sted inden de røde lamper tændes.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To grundlovstalere til Østervrå Sommerfest ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER