LOOP inviterer seniorer til hyggelig prøvetræning

LOOP inviterer seniorer til hyggelig prøvetræning

3. juni 2010 - kl. 0:34 - af

LOOP i Sæby inviterer alle, der er fyldt 60 år, på gratis formiddagskaffe og cirkeltræning med instruktion

Sundhed og samvær. Det er overskriften, når LOOP Cirkeltræning holder åbent hus med mulighed for 10 dages gratis træning for alle, der har rundet de 60 år. Arrangementet foregår i samarbejde med Ældresagen i Sæby.

Åbent hus arrangementet for seniorer foregår tirsdag den 8. juni og torsdag den 10. juni fra kl. 10.00 – 13.00 – udenfor normal åbningstid. Og det henvender sig til alle, der gerne vil se nærmere på det anderledes træningskoncept, som foregår under afslappede former, ikke er særlig tidskrævende, og hvor alle kan være med på deres eget niveau.

– Vi har valgt at åbne dørene til et arrangement, hvor vi kombinerer tilbuddet om gratis prøvetræning med hyggeligt samvær. Vi serverer kaffe, the og hjemmebag, og jeg forestiller mig, at mange vil følges med gode venner og få en god formiddag ud af det sammen, siger centerleder Lisa Farum Kristiansen fra LOOP i Sæby.
LOOPs personale står begge dage klar til at indvi gæsterne i cirkeltræningen, der foregår ved 16 udvalgte træningsmaskiner, der tilsammen giver en balanceret træning af kroppen i en kombination af styrketræning og kondition. Turen rundt i cirklen foregår uden ventetid, da alle skifter til næste øvelse ved et bestemt lydsignal efter 45 sekunder. Man kan træde ind i cirklen, hvor der er plads – og efter 24 minutter er cirklen gennemført to gange, og alle muskelgrupper er trænet effektivt.

– Træningen er effektiv for alle, uanset den fysiske form. Derfor kan LOOP Cirkeltræning bruges såvel til genoptræning som til motion, siger Lisa Farum Kristiansen.
LOOP centret i Sæby er indrettet med to cirkler – en mix-cirkel for begge køn og en afskærmet cirkel kun for kvinder. Alle seniorer, der møder frem på de to specielle åbent hus dage, vil få tilbudt 10 dages gratis træning samt et godt senior-tilbud. Det gælder dog ikke personer, der allerede er medlemmer af LOOP.

LOOP Cirkeltræning har adresse på Sofus Falcksvej 1. Man kan læse mere om den særlige cirkeltræning på www.loopcirkeltræning.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOOP inviterer seniorer til hyggelig prøvetræning ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER