Kvalitetsfødevaremessen 2010 søger deltagere

Kvalitetsfødevaremessen 2010 søger deltagere

3. juni 2010 - kl. 18:33 - af

I disse dage har du mulighed for at sikre dig en stand på dette års kvalitetsfødevaremesse, som bliver afholdt fredag den 27. og lørdag den 28. august. Messen er unik, fordi den udelukkende sætter fokus på kvalitetsfødevarer fra Nordjylland. I år er det specielt oplagt for producenter at deltage, da kåringen af Restaurant Noma til verdens bedste restaurant har skabt øget opmærksomhed omkring kvalitetsfødevarer.
I de forrige år har den gamle auktionshal på Skagens havnefront været stuvende fuld af interesserede gæster. Sidste år nåede det samlede antal besøgende op over 8.000.
I år gør arrangørerne en særlig indsat for at få lokket restaurationer, grossister og andre erhvervskunder til. ”Danske Restaurant Noma blev i år kåret som verdens bedste restaurant blandt andet på grund af restaurantens satsning på kvalitetsråvarer. Det har skabt fokus på betydningen af kvalitetsråvarer, og den interesse i erhvervet, skal vi udnytte,” udtaler turistchef Lene Kappelborg fra Skagen Turistforening, der er medarrangør af messen.
Det overordnede formål med Kvalitetsfødevaremessen er at skabe kontakt mellem producent, kunde og forbruger og derigennem sætte fokus på de mange producenter af kvalitetsfødevarer, der eksisterer rundt omkring i det nordjyske landskab.
Og ifølge den garvede messedeltager Annette Bruun, som er landmand og til dagligt driver virksomheden Bondegårdshyben, så har messen: ”Det rigtige publikum.” Hun uddyber, ”gæsterne, som kommer, er interesserede i det, de putter i munden, og de vil gerne have en historie om produktet med i købet, så det får de.” Hun forsætter: ”Vi har været med som udstillere på messen i tre år. Det første år ryddede vi lageret og var nødt til at hente ekstra varer til messens anden dag. Sidenhen har vi været forberedte på den store efterspørgsel og har taget nok produkter med. Vi melder os helt sikkert som udstillere igen i år.” Annette Bruuns historie er blot én ud af mange succeshistorier, der blev skabt på den populære Kvalitetsfødevaremesse, som i år løber af stablen for femte gang.
Messen vil igen blive afholdt i Den Gamle Auktionshal på Skagen Havn, hvor hver udstiller får tre meter plads samt et bord med hvid dug stillet til rådighed. Det er en af de få messer i landet, hvor arrangørerne tillader udstillerne at sælge produkterne på messen, men det er til gengæld også et krav, at alle har smagsprøver med til de besøgende.
Den første time på åbningsdagen vil være forbeholdt VIP’er (indkøbere, producenter, restauratører, samarbejdspartnere, sponsorer, presse og andre specielt inviterede til lejligheden). Her vil de fremmødte blive guidet rundt til de enkelte stande, hvor udstillerne på skift vil få mulighed for at introducere deres produkter.
Vil du tilmelde dig messen, kan du rekvirere et tilmeldingsskema ved at kontakte projektkoordinator Katrine Grud fra Skagen Turistforening. Deadline for tilmelding er d. 15. juni.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvalitetsfødevaremessen 2010 søger deltagere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER