Ekstra knald på blomsterkummerne

Ekstra knald på blomsterkummerne

3. juni 2010 - kl. 9:10 - af

Alt tyder på, at det bliver en særlig blomstrende sommer i Østervrå, som i år har ekstra mange blomsterkummer rundt i bybilledet.

Skal, skal ikke det var den diskussion der kørte i kommunens tekniske udvalg om, hvorvidt der skulle blomsterkumme ud i oplandet eller ej. Bestyrelsen i Østervrå Borgerforeningen besluttede ret hurtigt, at selvfølgelig skal der også være skønne blomster at kigge på i bybilledet denne sommer.

De kontaktede Åben By, som var med på at give et tilskud til indkøb af nogle kummer kun til brug i Østervrå. En lidt bekostelig omgang, erkender formand René Pedersen, men vi synes, at resultatet ser rigtig pænt ud.

I mellemtiden bølgede diskussionen stadig om de kommunale kummer, men resultatet endte med at gå tilbage til udgangspunktet. Der er kommet kommunale blomsterkummer ud i oplandet – også til Østervrå, den er opstillet på hjørnet af Hjørringvej og Vrængmosevej. Den er tilplantet, og det er også ansatte fra Park og Vej, der kommer rundt og vander.

Til gengæld har borgerforeningen opstillet og tilplantet helt nye og flotte kummer på hjørnet ved Østervrå Bageri, ved indkørslen til Blomstervænget, i rundkørslen, ved Butikscentret og i helleanlægget ved Torslev Skole. Bestyrelsen vil hele sommeren sørge for at vedligeholde og vande kummerne, dog har teknisk serviceleder Oluf Andersen, Torslev Skole lovet at passe kummen ved skolen.

Borgerforeningen har senest fået stillet alle bænke op i anlægget. Bænkene er rigtig flotte efter at Poul Wunderov har sørget for, at de har fået en ordentlig gang maling, så nu kan sommervejret bare komme an.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ekstra knald på blomsterkummerne ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger