En særdeles fredelig weekend i Sæby oplyser politiet

En særdeles fredelig weekend i Sæby oplyser politiet

31. maj 2010 - kl. 16:39 - af

Fredag morgen kl. 01.40 var der et forsøg på indbrug i Bygma på Aalborgvej. Tyvene havde forsøgt at bryde en skydedør op, men da dette mislykkedes, forlod man stedet.

Natten til mandag – kl. 03.30 – var der ligeledes et forsøg på indbrud, denne gang ved Dybvad Stålindustri. Her havde man forsøgt at opbryde et vindue, men heller ikke her, lykkedes det tyvene at komme ind. Naboerne hørt larm fra stedet, og da man gik der over, så man en ældre bil køre fra stedet.

Så alt ialt en meget fredelig weekend i Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En særdeles fredelig weekend i Sæby oplyser politiet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER