Traditionen tro blev der fejret sidste skoledag

Traditionen tro blev der fejret sidste skoledag

30. maj 2010 - kl. 1:07 - af

Efter en måned med skriftlig eksamen kunne afgangseleverne fredag aften fejre, at der nu er læseferie. Det blev på behørig vis fejret fra morgenstunden på de forskellige skoler i den gamle Sæby Kommune og selvfølgelig også alle andre steder.
Ved middagstid blev der taget foreløbelig afsked med skolen, inden turen for de fleste gik til Fårup Sommerland, som i dagens anledning holdt åbent.  En fantastisk dag var godt i gang og hvem lader sig slå ud af en smule regn i dagens løb, når man er i godt selskab.
Sidst på eftermiddagen kunne eleverne så vende snuden hjemad, så aftensmaden kunne fortæres på hjemmebane, inden den planlagte fest i Syvsten Hallen skulle begynde. Her var stemningen høj blandt de unge mennesker, og de fik uden tvivl sat et flot punktum for en dag, der for dem går over i historien.
Selvom der efterfølgende var arrangeret skumfest på Down Town, måtte mange erkende, at det havde været en god og lang dag, kort sagt der var ikke energi til mere fest for denne gang, hvorfor kun få afgangselever fik skumfesten med.
SaebyAvis.dk ønsker alle eleverne held og lykke med de mundtlige eksamener, som starter allerede i næste uge, når tømmermændene forhåbentlig har lagt sig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Traditionen tro blev der fejret sidste skoledag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger