King-size havemøbler og grønkål skæmmer havnen

King-size havemøbler og grønkål skæmmer havnen

29. maj 2010 - kl. 16:14 - af

Skulle man trods det noget tvivlsomme sommervejr vælge en gåtur på havnen, skulle man måske sikre sig, at der forefindes en hjertestarter inden for nærmeste rækkevidde.

Park og Vej har med garanti efter manges mening ødelagt en ellers anerkendt bålplads og et vigtigt område på havnen i Sæby.

Området er det man allerførst ser, når man med et smil på læben bevæger sig ned på havnen for at få den eftertragtede is i det lille ishus, men med stor sikkerhed stivner smilet, og lysten til is forsvinder måske også, når man ser bålpladsen, der er placeret til venstre for roklubben. Den er på en fredag formiddag nedlagt, eller måske bedre fortalt omlagt efter fri fantasi af Park og Vej’s medarbejder under temaet: Viva Parkuwai, som projektet kaldes. Det er, som skiltet der er opstillet fortæller, et trivselsesprojekt for medarbejderne der er udvalgt blandt omkring 500 ansøgere. Måske man bare skulle ha’ støttet noget andet?
Men et faktum er det, at den ellers flittigt benyttede bålplads nu er omlagt og indrammet af king-size havemøbler, samt kæmpe grønkål og træer, der vender med rødderne opad, velegnet til afbrænding når bålpladsen er gået tom for brænde. Så vil man have sommerstemning er palmestranden nok bedste bud, så kan vi i Sæby prale af vores nye “øjebæ”.

11 kommentarer til “King-size havemøbler og grønkål skæmmer havnen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

11 kommentarer til “King-size havemøbler og grønkål skæmmer havnen”

 • Tja, man må undre sig

 • Nicklas Nielsen

  Jeg synes det er synd, at Sæby Avisen har denne negative holdning til Park og Vejs, Viva Parkuwai projekt. Viva Parkuwai er med til at bringe medarbejdere fra Park og vej i Skagen, Frederikshavn og Sæby sammen, som ellers ikke arbejder sammen til daglig. Og de såkaldte “King-Size havemøbler” som Tranåsskolen havde fået muligheden for at stå for, stillede fredag morgen kl. 8.30 i regnvejr op med lærer og 4 elever, for at deltage i projektet. Efter min menig er det da et perfekt projekt, fordi eleverne kan deltage i sådanne projekter, som ellers bare havde sat hjemme på værelserne fordi de ikke “fungerere” i en Folkeskole. Hele formiddagen var der en god stemning blandt medarbejdere og elever som samarbejdede for at lave noget nyt, spændende og anderledes, som man indimellem godt kan have brug for. at der så er nogle, der mener at der sagtens kunne findes på andet, behøver jo ikke at kigge på tingene, men jeg synes at man lige skal tænke på det, man lige har læst før man “sviner andres arbejde til”
  Nicklas Nielsen elev på Tranåsskolen og praktikant ved Park og vej i Sæby.

 • Jeg er helt enig med Nicklas. Jeg synes det er et kanon spændende initiativ.
  Synes som Nicklas, at “kritiske journalistik” lige får en tand for meget, og kammer så meget over, at den bliver direkte negativ….

 • Hanne Stokholm

  Jeg har i dag på min daglige motionstur været forbi for at ville se dette spændende projekt. Jeg blev noget overrasket over at se at møbler og planter var ved at blive fjernet. Jeg synes det var et spændende arrangement og ville ønske at disse ting måtte sættes op her ved stranden ved Svalereden Camping.
  Jeg undrer mig over at man i Sæby altid er så negative over for nye ting. Det er jo altid nemt at kritisere. Hvad med bare en gang imellem at rose lidt og se mulighederne og ikke kun begrænsningerne.

 • Peter Jensen

  Brok-Brok ja så lykkedes det igen, Frederikshavn får det hele – således plejer tonen at blive slået an NEGATIVT!! føj siger jeg, endelig bliver der gjort et anderledes tiltag, og hvad sker der BROK!, prøv de positive briller. Jeg var der med mit barnebarn som syntes det var vildt sjovt at sidde i den store stol og bænken, det kan hun ikke mere p.g.a. brokrøve-ærgeligt.
  I disse for kommunen så sorte tider, med dårlig økonomisk styring- gør det da ikke noget at der bliver lidt til det skæve smil/debat synes om det eller ej, det har da gjort at folk taler om det- før var de måske bare gået forbi hinanden!

 • Rene Thomsen

  Typisk at avisen ikke er med på noget nyt bare man gør som man altid har gjort så er alt fryd og gammen.Nej lad os få noget nytænkning ind i det daglige og lad os ryste dem der arbejder langt fra hinanden til at samarbejde om sådan et projekt.Er det måske bedre at der bliver bygget noget andet der istedet for.Man har bevaret et grøndt område til gavn for folk i sæby og for resten af landet samt turister også.

 • “Typisk at avisen ikke er med på noget nyt”!!!! – hvad er avisen så – hvor gammel er det lige den er! Er det ikke noget nyt og et godt tiltag for byen? – jeg spø´r bare – og så er det da helt ok at have forskellige meninger om møblerne på bålpladsen m.m., men så må man også acceptere at avisen har en holdning, og vi andre måske en anden

 • Til redaktøren: Hvis du nu havde sat dig op på bænken, ville det være gået op for dig, at der bag klitterne i Sæby er en horisont – langt ude – endda længere væk end “Palmestranden” i Frederikshavn. At udvide sin horisont kræver undertiden noget af os, men verden blivere smukkere når det sker. Jeg kan berolige dig med, at det nye derude ofte ikke er så farligt endda.

 • jeg er eninge med alle jer andre.
  var slet ikke klar over at de var ved at blive fjernet.
  jeg havde ellers lovet min yngste på 4 år at vi i denne weekend skulle ned og se de der kæmpe stole. Men nu må jeg skuffe hende med at de er væk.
  Men kan det komme bag på nogen at alt det sjove skal være i Fr.havn???
  vi bor selv i Dybvad og her sker sq ikke meget i forvejen og i sæby er der snart kun Open By Night tilbage. med mindre at det også KUN er Fr.havn der må have det også.

 • Dorthe Ulrik

  endelig noget lidt anderledes i sæby-og hvad sker der så…væk er de flotte kæmpemøbler,men hvor er de??

 • Ja, nu skete der endelig noget anderledes i Sæby. Men det er der åbenbart nogen der ikke kan tåle. (måske samme person der heller ikke kunne lide at der blev plantet nogle blomster langs åen for et par år siden). Det er lidt synd at bare fordi det ikke lige går efter ens egen mening, så skal det gå ud over mange andre.
  Man kunne jo have ladet det stå sommeren over, og så have taget stilling til om det skulle fjernes igen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'King-size havemøbler og grønkål skæmmer havnen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger