Basketball – guld ved stævne i Norge

Basketball – guld ved stævne i Norge

25. maj 2010 - kl. 0:57 - af

Pirates Cup i Kristiansand 2010
20 forventningsfulde spillere og trænere tog fredag middag af sted med færgen til Kristiansand for at deltage i Pirates Cup i Norge. På færgen blev der snakket strategier, spillet kort og hygget.

Vel ankommet til Kristiansand blev vi indlogeret på Mövig Skolen. Aftenen blev brugt på at designe og fabrikere et banner til vores kampe de følgende dage, spille basket udendørs og indtage vores lækre aftensmad. Hvilket satte gang i en udflugt mod den nærmeste butik! Vi sluttede aftenen af med et forrygende tegn og gæt.

Næste morgen startede meget tidligt, da dame junior skulle spille deres første kamp kl. 8.00, og alle tog med for at støtte holdet.

Resten af lørdagen var vi alle i Gimlehallen, hvor dame junior spillede 3 kampe, som de alle vandt overlegent. Herre junior spillede 3 kampe, hvor de vandt 1 og desværre tabte 2. Herre junior blev overrumplet af hurtigheden på det første hold, de mødte. Næste kamp var de klar og spillede en tæt kamp. Sidste kamp mødte de igen det første hold, men her havde de luret dem af og spillede en intens og tæt kamp, som de desværre tabte knebent i de sidste sekunder.

Lørdagens sejre betød, at dame junior skulle spille semifinale søndag. Herre junior skulle spille en kamp mere søndag morgen, dog uden chance for at komme i semifinalen.

Lørdag sluttede vi af med pizzaspisning og diskotek på Hotel Sørlandet. Da vi endelig kom tilbage til Mövig Skole, tog det ikke lang tid før (næsten) alle snorkede i soveposerne.

Søndag var vi igen tidligt oppe, da herre junior skulle spille kl. 8.00 i Gimlehallen. Dame junior skulle spille semifinale i Vågsbyhallen kl. 9.30, og vi skulle pakke og rydde op på skolen.

Herre juniorspillerne tabte desværre deres sidste kamp, da modstanderne fik 3 3-pointscoringer i de sidste minutter. Dame juniors cheerleading var også stærkt savnet af herre juniorspillerne til denne kamp.

Dame juniors semifinale blev desværre forsinket ½ time, hvilket ikke hjalp på nerverne, og den lidt trykkede stemning, der var opstået mellem vores hold og et andet semifinalehold fra Norge. Semifinalekampen kom i gang, og dame junior vandt igen overlegent godt hjulpet på vej af herre juniorspillerne, der var kommet for at give moralsk opbakning gennem cheerleading. De kan varmt anbefales!

Nu havde vi kun finalekampen tilbage, den skulle spilles kl. 13.15. Tiden blev brugt til afslapning, spisning og taktik. Igen var vi forsinket, hvilket var nervepirrende, da vi skulle møde det før omtalte hold, som vi ikke havde det bedste forhold til.

Kampen gik i gang og vores allerbedste cheerlearders var på plads, alle sejl var sat. Dame junior vandt igen på et godt sammenspil, god strategi og fair play. De kunne tage hjem med guldmedaljer!

Alle skulle skynde sig med sidste bus til færgen, så piger kan godt bade og skifte på 10 minutter!! Det var trætte og glade spillere og trænere, der kom til Hirtshals søndag aften efter en god turnering.

Deltagende dame juniorspillere:
Astrid B. Pedersen
Anne M. Jensen
Line L. Ypkendanz
Sidsel L. Hansen
Frederikke Valvik
Nina Munck
Kathrine Christensen

Deltagende herre juniorspillere:
Mathias Legaard
Troels Schmidt
Emil Munck
Marco Elkjær
Jonas Kristensen
Nicklas Søndergaard
Lars Bo Nepper
Jacob Kristensen

Deltagende trænere og ledere:
Jens Peter Legaard
Jan Legaard
Brian Munck
Conny Legaard
Lise Munck

PR SÆBY BASKET: Sten Fredriksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball - guld ved stævne i Norge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger