Sæby Kunst- og Kulturforening besøger Holstebro

Sæby Kunst- og Kulturforening besøger Holstebro

23. maj 2010 - kl. 0:05 - af

Søndag 30. maj – Kulturtur i Holstebro
Vi mødes på Sæby Busstation kl. 8.30 og kører i bus direkte til Jens Nielsen & Olivia Holm-Møller Museet, hvor pastor Søren Nielsen vil give introduktion om holstebrokunstneren Jacob Brostrup. Frokosten indtages i Sognegården, medens vi orienteres om de væsentligste skulpturer, vi skal se på turen gennem gågaden, bl.a. af Nørgaard og Giacometti. – Kl. 14.15 kører vi videre til Sahl Kirke for at se og høre om Det Gyldne Alter. Kaffe og hjemmebag på Sevel Kro. Hjemkomst ca. 18.00.
Pris for medlemmer 200 kr. Ikke-medlemmer 300 kr. Tilmelding: Senest torsdag 25. maj på Museet.

Kontaktpersoner:

Elsebeth Mørk, formand

– Tlf.: 9846 4200, ej.mork@mail.dk

Inge Andersen, næstformand

– Tlf.: 9846 3395, bia@privat.dk

Hanne-Line Rohlén, sekretær

– Tlf.: 9846 4031, rohlen@mail.dk

Birgitte Hellberg, kasserer

– Tlf.: 9825 3449, birgitte@hellberg.dk

Grethe Hvass

– Tlf.: 9840 1391, g.hvass@gmail.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Kunst- og Kulturforening besøger Holstebro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER