SummerCamp hos GF77 Østervrå

SummerCamp hos GF77 Østervrå

22. maj 2010 - kl. 0:16 - af

Sommerferietilbud: Tre aktive døgn
Østervrås gymnastikforening er på banen med et tilbud til drenge og piger om masser af aktiviteter og gymnastik.
Er du 10-12 år og har du lyst til at prøve kræfter med masser af aktiviteter og gymnastik, så har vi et godt alternativ til fodboldskolen, lyder opfordringen fra GF77, som i tre døgn fra den 7. til den 9. juli sætter gang i den i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.
Deltagerne behøver ikke på forhånd at have kendskab til gymnastik. Det gælder om, at de har lyst til at lade sig udfordre til så forskellige ting som f.eks. at slå saltoer, spille rumpefodbold, øve seje spring, træne håndstand eller rappe trin.
Det er to tidligere GF-instruktører – Lærke Dalsgård og Anne Christensen, som under deres ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole har planlagt dette års SummerCamp. De får hjælp af foreningens nuværende instruktører og bestyrelse under afviklingen.
Det koster lidt at være med i SummerCampen, beløbet dækker mad, overnatning og en t-shirt.
På gymnastikforeningens hjemmeside www.gf77.dk, kan man læse meget mere om tilbuddet, og det er også her man kan melde sig til.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SummerCamp hos GF77 Østervrå ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER