Bowlinghold fra Sæby blev Jyske mester

Bowlinghold fra Sæby blev Jyske mester

21. maj 2010 - kl. 7:06 - af

Sæby Familie og Firmabowling havde i den forgangne weekenden et mix hold i Skanderborg for deltagelse i Jysk mesterskabet.

For kvalifikation til dette skulle holdet vinde mix rækken i region, hvilket de også gjorde med 40 point til de nærmeste.

I Skanderborg med deltagelse af hold fra hele Jylland, viste holdet deres suveræne spillestil, hvorfor de lagde alle modstandere bag sig, og endte op som Jyske mester for mix 2010. En flot præstation, slutter Hasse Christensen, Sæby Familie- og FirmaBowling

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bowlinghold fra Sæby blev Jyske mester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER