Smil og glæde på Sæby Autoværksted

Smil og glæde på Sæby Autoværksted

20. maj 2010 - kl. 9:25 - af

Siden mandag eftermiddag har det store smil været fremme hos indehaveren af Sæby Autoværksted Allan Olsen. For selvom det værksted, der var hans levebrød, for mindre end en måned siden udbrændte totalt, så er der nu lys, ja meget lys for enden af tunnelen.
Og hvorfor så det? Jo! mandag var dagen, hvor Allan skulle gå den lange gang til kommunen, for at få klarhed over fremtidsmulighederne på adressen på Gl. Aalborgvej. Han fortæller: ”Jeg var da noget spændt på mødet, og havde da forberedt mig på det værste, nemlig at vi ikke kunne få lov til at lave noget som helst om eller andre problematikker omkring opførslen af værkstedet på adressen. Men jeg blev positivt modtaget og må sige, de skal have ros på kommunen for deres måde at håndterer denne sag på. Vi får lov til at bygge nyt på Gl. Aalborgvej, og umiddelbart også noget der er større, end det vi havde før. Ikke fordi vi skal lave det meget større, men det er da klart, at vi gerne vil udnytte de muligheder, der nu forelægger på baggrund af branden og ligeledes på baggrund af de nye regler for byggeri, der er på området”, slutter Allan.
Hvornår det nye værksted står klar er endnu uvist, men alle implicerede parter er indstillet på at give den en skalle, så de igen hurtigst muligt kan lave biler på Gl. Aalborgvej. Indtil da ligger værkstedet som tidligere omtalt på Tranåsvej, og der kan både nye som gamle kunder få den gode service, de er vandt til, bare i lidt anderledes og midlertidige lokaler, som Syvsten Køleservice velvilligt har stillet til rådighed for Allan og hans ansatte. Dermed kan alle rygter om, at der ikke må bygges på adressen på Gl. Aalborgvej manes i jorden, og alle kan glæde sig til at se, et nyt og moderne værksted blive opført.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smil og glæde på Sæby Autoværksted ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger