AAB’s Karim Zaza skifter måske til IF Skjold Sæby

AAB’s Karim Zaza skifter måske til IF Skjold Sæby

20. maj 2010 - kl. 23:48 - af

Under aftenens opvisningskamp i forbindelse med Skjold Sæby’s 100 års jubilæum, spurgte stævnespeakeren, om Karim Zaza var frisk på et klubskifte til Skjold Sæby. Det skal siges, at indslaget forgik midt på AAB’s banehalvdel i det 29 minut, så svaret er måske ikke helt til at stole på, men Karim mente dog, at muligheden var til stede, hvis de i Skjold allerede nu begynder at samle flasker, og de derudover ville matche den løn, som AAB betaler den succesrige målmand på nuværende tidspunkt.
Alt dette afspejler den fantastiske stemning der var både på og udenfor banen på Sæby Stadion i aften. Selvom det forstærkede hjemmehold måtte se sig slået med 4-1, så kunne alle smile og sammen gå til den aftalte banket efter kampen, serveret af Hotel Viking i Sæby.
Forud var gået 2 x 45 minutter med godt spil og enkelte chancer til IF Skjold Sæby, men ingen tvivl om at AAB var stærkest, hvilket resultatet også afspejler. Og selv med et huk på overlæggeren fra Skjold og et brændt straffe fra Karim Zaza, der på bedste vis forsøgte at overliste målmanden hos Skjold med en hælfinde, var der på intet tidspunkt tvivl om udfaldet af denne aftens venskabskamp.
Knap 1.000 mennesker lagde vejen forbi stadion, og de ivrige autografjægere fik, hvad de kom efter – så alt i alt – en fantastisk afslutning på en hektisk jubilæumsmåned hos Skjold, som de bestemt kan være stolte af.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'AAB's Karim Zaza skifter måske til IF Skjold Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger