Østervrås petanquespillere er på banen

Østervrås petanquespillere er på banen

20. maj 2010 - kl. 0:28 - af

Petanqueforeningen i Østervrå har taget hul på en ny sæson, og set tilbage på den foregående.

Vinteren har lagt en dæmper på aktiviteterne hos Østervrås petanquespillere, der slet ikke har nået at komme rigtig i gang på de hjemlige baner, før de første turneringskampe skulle spilles.

På et planlægningsmøde i marts måned deltog 18 af foreningens ca. 25 medlemmer, og de kunne hører formand Ejvind Drejgaard berette om et godt år. Formanden fremhævede især, at foreningen har fået et hus til sine forskellige rekvisitter og redskaber. Huset er venligst sponseret af en lokal spiller. Der var også stor ros til banemester Bruno Møller Nielsen, og dennes assistent Egon Hebbelstrup, for deres dygtige arbejde med banerne, som også roses af spillere, der gæster anlægget.

Petanquespillerne var på charmeoffensiv til sommerfesten i 2009, hvor interesserede kunne høre om og prøve sporten.

I 2009 deltog spillerne med tre hold i Limfjordsturneringen. Her opnåede de følgende placeringer – hold 1 fik en flot 1. plads, hold 2 blev nr. fire og hold 3 endte på en delt 3. plads. Ejvind Drejgaard og Karen fra Skæve fik en flot 3. plads ved Kommunemesterskabet. De to strøg helt til tops ved det lokale klubmesterskab, som blev afsluttet med hygge ved grillen.

Kasserer Bruno Møller Nielsen fremlagde regnskabet, som udviste et lille overskud.

Antallet af medlemmer er stabilt, men det blev besluttet kun at deltage med to hold i turneringen, idet flere medlemmer gav udtryk for, at de hellere ville prioriterer de hjemlige baner og det sociale samvær her.

Arne Boelskifte blev ny formand i stedet for Ejvind Drejgaard, der ønskede en pause.

Plads til flere
Petanquespillerne træner på banerne ved Bredgade hver mandag eftermiddag, og som noget nyt tilbydes der også træning torsdag aften. Vi håber, at endnu flere har lyst til at være med, der er ingen krav for at være med, og det gælder også alderen. Alle interesserede skal være så velkomne, opfordre petanquespillerne.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrås petanquespillere er på banen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger