TV 2 torsdag: Bubber i lære som bedemand

TV 2 torsdag: Bubber i lære som bedemand

18. maj 2010 - kl. 10:35 - af

På torsdag kl. 21.25 kan du endnu engang se Danmark ifølge Bubber, denne gang fra Hejslet Begravelsesforretning i Sæby.

Ét af de sidste store tabuer er døden – og de mennesker som lever af den. Bubber undersøger, hvad der skal til for at klare jobbet som bedemand hos familiefirmaet Hejslet Begravelsesforretning i Sæby. Undervejs overværer han en bisættelse helt uden pårørende, han får brændt en afdød af i krematoriet og hjælper til med at lægge liget af en gammel dame i kiste på det lokale plejehjem. Bubber har en unik tilgang til mennesker, og han går “all in”, når han tager på sin rejse ind i miljøerne. Vi kommer ind under huden på mennesker, som vi selv måske går og har fordomme og holdninger om. Det ville vi aldrig turde i det virkelige liv, men med Bubber får vi chancen.

Vært: Bubber.

Produktion: Producent: Eyeworks Denmark

Produceret for: TV 2|DANMARK

Produktionsår: 2010

TV 2 Redaktør: Irene Strøyer

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV 2 torsdag: Bubber i lære som bedemand ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER