Otto fra Sæby fik sølvnål i Petanque

Otto fra Sæby fik sølvnål i Petanque

16. maj 2010 - kl. 18:54 - af

Dette års “skuddag” i petanque som afholdes over hele landet, blev i år afviklet hos Præstbo Petanque Klub, og det var da også på deres baner i Natur- og Idrætsparken på Agernvej, at Otto August Christensen, som den eneste blandt en snes spillere, bestod “nåleprøven”, og kom hjem med en sølvnål.

Petanque er for begge køn og det er ikke kun konkurrence, men også hyggelig samvær.

SaebyAvis.dk ønsker tillykke!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Otto fra Sæby fik sølvnål i Petanque' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER