Læserbrev: Endnu en hilsen fra en sur kone

Læserbrev: Endnu en hilsen fra en sur kone

16. maj 2010 - kl. 0:04 - af

Fru aktivitetsleder Anita Lengsø!
Dit uanmeldte besøg i Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter, vil jeg ikke takke for. Jeg synes ikke, du gør meget for at forstå os.

Det vi gerne vil er, at bevare vores Hyggekrog med Karin og Dorthe her i Østervrå Ældrecenter.

Det er jo ikke os udefrakommende, der har det største behov. Jeg kan ikke se andet, end at beboerne oppe i de små stuer, har krav på, at der er åbent, og en de kender og har tillid til, er til stede. Når man én gang har hørt Karins velkommen – set hende gi’ en gammel kone et knus og en lille snak, og ser den glæde det gør, så vil man forstå, at fire dage er lang tid at have lukket i.

Til slut et godt råd. Efter at have hørt byrådsmødet, at de høje hr. byrådsmedlemmer hver og en skal have en PC, men som de selv siger ikke forstår at bruge. Send dem dog op til Karin og Dorthe, så skal de nok få det lært, og vi får fuldt hus. Så mange penge I kan spare, hvis I stadig bruger jeres blyant.

En ting glæder mig – vi kan stadig endnu huske at sætte et kryds!

Hilsen på vegne af

Onsdagsholdet i Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter

Ruth Thomsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Endnu en hilsen fra en sur kone ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER