25 års jubilæum som brandmand hos Falck

25 års jubilæum som brandmand hos Falck

15. maj 2010 - kl. 6:51 - af

Stationsleder på Østervrå og Sæby brandstationer Søren Thomsen, Strandgårdsvej 59, Sæby kunne den 1. maj fejre 25 års jubilæum som brandmand hos Falck Danmark, Falcks Redningskorps.

Søren Thomsen blev den 1. maj 1985 ansat som deltidsbrandmand ved Østervrå Brandstation. I 1990 tog han en uddannelse som holdleder og fungerede som sådan indtil 1994, hvor han tillige blev udnævnt til stationsleder i Østervrå. I 2003 blev han også leder for Sæby brandstation, og har i dag ansvaret for begge stationer. Her nyder han stor respekt for sin kyndighed og sit gode humør.

Jubilæet blev fejret på behørig vis. En Volvo veteranbrandbil fra 1963 afhentede jubilaren, og med eskorte af brandkøretøjer fra Falck i Sæby blev Søren Thomsen kørt til Syvsten Kro. Her stod familie, venner, kolleger og ledelsen fra Falck klar til at hylde ham bl.a. med en del taler og et 25 års tegn.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '25 års jubilæum som brandmand hos Falck' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER