Weekendtur for enlige forsørgere og deres børn

Weekendtur for enlige forsørgere og deres børn

11. maj 2010 - kl. 0:03 - af

Østervrå Frikirke giver nu alle enlige forsørgere i Østervrå og nærmeste omegn en mulighed for at tage på en mini-ferie sammen med deres børn til en meget rimelig pris.

En weekend med mulighed for at slappe af, komme hjemmefra dagligdagen og ud i naturen sammen med børnene. I løbet af den lille ferie vil der være tilbud om at deltage i vandreture, lejrbål, filmaften, sport og spil mm.

Der vil være voksne tilstede som vil lave aktiviteter for børnene, lover arrangørerne, så der bliver mulighed for at forældrene kan få lidt tid sammen uden børn.

Weekenden foregår i den dejlige spejderhytte ”Øksedal”, hvor der er god plads ude og inde, lover frikirken. Transporten foregår med bus til og fra hytten, og maden vil der også være hjælp til, så rammerne står klar til en weekend med forkælelse af voksne og børn, lyder det fristende tilbud.

Det hele sker i weekenden 11. – 13. juni med afgang fredag aften og hjemkomst søndag eftermiddag. Hele turen fås til meget rimelige priser for både børn og voksne. Yderligere information kan fås hos Lisbeth Nielsen eller Lynge Nielsen, og det er også her interesserede kan melde sig til.
ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Weekendtur for enlige forsørgere og deres børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER