Nabostrid ender i hærværk og politianmeldelse

Nabostrid ender i hærværk og politianmeldelse

10. maj 2010 - kl. 0:19 - af

I en periode har en beboer i Frederikshavn Boligforeningen haft sin hund gående udenfor hele døgnet på en terrasse på 4 kvm. Hunden hyler meget og er til stor gene for de nye naboer, som også udtaler at der lugter forfærdeligt inde fra ham.

Hvad gør man så?

Man beder ham selvfølgelig pænt om at gøre noget ved det bl.a. tage hunden ind om natten, men i stedet for får man efterfølgende skyld for at have givet hunden gift, og hundejeren siger, det har kostet ham 6000 kr. til dyrlægeregning.

Tingene udvikler sig voldsomt – hos de nye naboer forsvinder en havefigur på mystisk vis, blomster bliver klippet ned, og da hundejeren modtager en klage fra boligforeningen over hunden, går det helt galt. Han bliver så rasende, at han lørdag aften kl. ca. 19.00 – ifølge vidneudsagn – begiver sig over til de nye naboer, og med en skarp genstand ridser deres bil hele vejen hen af højre side.

Efter flere forgæves forsøg på at få hundeejeren til at gå til bekendelse, henvender vidnerne og de nye naboer sig til et bestyrelsesmedlem i Boligforeningen, og samtidig bliver politiet kontaktet.

Der er nu optaget rapport i sagen og SaebyAvis.dk vil idag mandag tage kontakt til Frederikshavn Boligforening for en kommentar.

En kommentar til “Nabostrid ender i hærværk og politianmeldelse” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nabostrid ender i hærværk og politianmeldelse”

  • Jeg har ondt af hunden, der er ejet af en person, som slet ikke burde have den. Og heller ikke andre dyr, da han lyder til at være meget aggressiv, ja, nærmest sindssyg.
    Mon ikke Frederikshavn Boligforening gør det der er det eneste rigtige: Opsiger hans lejemål øjeblikkeligt?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nabostrid ender i hærværk og politianmeldelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger