Dybvad Open Air runder 500 solgte billetter

Dybvad Open Air runder 500 solgte billetter

9. maj 2010 - kl. 11:02 - af

Der bliver som altid fuldt tryk på såvel forstærkeranlæg og lyskanoner som barer og madtelte, når Dybvad Boldklub, Dybvad Tennisklub og Dybvad Idrætsklub slår dørene op for årets Open Air koncert i Søparken, lørdag den 7. august fra klokken 12 til 24.

Begivenheden er den sjette i rækken af friluftskoncerter i byen, og arrangørerne kan i denne uge sælge billet nummer 500. Dermed er det nu allersidste chance for at sikre sig én af de billige forsalgsbilletter før prisen stiger.

Programmet byder på SixPack, Henning Stærk, Bamses Venner, Østre Gasværk, Die Herren og Shakin’ Stevens – og det solide opbud af kendte kunstnere har fået festivalgæsterne op af stolene:

– Først og fremmest har vores program ligget klar langt tidligere end det plejer, blandt andet takket være et godt samarbejde i vores arrangørgruppe, som består af Rock i Frederikshavn, Thy Rock, Ringkøbing Open Air, Rock i Holstebro – og altså Dybvad Open Air som ”lillebror” til de store koncerter, lyder det fra Jesper Koldtoft fra holdet bag arrangementet. – Dernæst er vi i år kommet ekstra kommet godt fra start med sponsorer, firmatilbud og ikke mindst salget af VIP-billetter, som vi forventer os meget af i lighed med de forrige år.

VIP-billetter inkluderer entré, adgang til VIP-telt med egen bar, en flot amerikansk inspireret buffet, drinks-billetter samt adgang til VIP-toiletter med ekstra rengøring og opsyn – og de fleste billetter sælges til firmaer, der benytter lejligheden (og det forhåbentligt gode sommervejr) til at afholde personaleudflugten, sommerfesten eller et forskud på julefrokosten i Søparken!

Det forventes, at omkring 2.500 gæster vil besøge Dybvad under arrangementet den 7. august – og arrangørerne opfordrer koncertens gæster til allerede nu at studere mulighederne for forplejning, natbus, VIP-billetter og meget mere på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk

Her kan man desuden se billeder fra tidligere års koncerter, og ikke mindst finde billetsalgsstederne, hvor man et par dage endnu altså kan nå at skaffe sig billig adgang til årets musikevent i Søparken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Open Air runder 500 solgte billetter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger