Tour de Pedal i Sæby 4. maj 2010

Tour de Pedal i Sæby 4. maj 2010

7. maj 2010 - kl. 0:09 - af

Firmaidræt Sæby har tirsdag afholdt 2. afdeling af motionscykelarrangementet Tour de Pedal, vejret var friskt til en cykeltur, og bygerne holdt sig pænt på afstand, mens arrangementet stod på.

Turen på de 16 km., gik fra klublokalerne ad Sæbygårdvej og Arenfedtsvej til Niels Juels Vej og videre ad Otto Banners Vej, Vandløsvej, Østkystvejen, Grønhedevej og Dyrhedenvej til Ørtoft, herfra fortsatte turen ad Ørtoftvej, Ålborgvej, Birkevang og Sæbygårdvej tilbage til klublokalerne.
Der var i alt 62 deltagere, blandt deltagerne blev der trukket lod om præmier skænket af Danske Bank.

Vinderne var:

Gurli Christensen, Hans Dyresvej, Olav Back, Toftevænget, Minna Jensen, Søndermarksvej, Betty Lauridsen, Chr. Pedersenvej, Connie Lythje, Kløvermarken, Kai Jensen, Søndermarksvej, Børge Lythje, Povl Helgesensvej, Peter Møller, Øksnebjergvej, Anders Christensen, Hans Dyresvej, Keld Kristiansen, Elisabeth Billesvej, Christian Pedersen, Peder Munks Vej, Frank Pedersen, Stygge Krumpensvej
Blandt ugens ringcykling med vendepunkterne Sulbæk og Klatrecentret i Ørtoft blev der trukket lod om gevinster skænket af Super Brugsen, Cykelgården og Sparekassen Vendsyssel. Vindene var. Betty Lauridsen, Chr. Pedersensvej, Finn Pedersen, Solsbækvej, Jens Chr. Madsen, Oluf Kragsvej, Henrik Thomsen, Elisabeth Billesvej, Anny Lang, Strandvænget, Connie Jensen, Elisabeth Billesvej
Onsdagens ringcykling er med vendepunkt er ved Modelflyveklubben, Ørhedevej og torsdag er der vendepunkt ved Understed Kirke.

På tirsdag den 11. maj er der atter cykelarrangement fra klublokalerne på Sæbygårdvej, hvor alle kan deltage.

Onsdag den 12. maj er der vendepunkt ved vejkrydset Grønhedenvej/Dyrhedenvej.

Der er ikke ringcykling Kr. Himmelfartsdag den 13. maj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tour de Pedal i Sæby 4. maj 2010' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER