Sæby Golfklub i kamp i weekenden

Sæby Golfklub i kamp i weekenden

7. maj 2010 - kl. 0:15 - af

Der har været 3 turneringshold i kamp i foregående weekend.

Pigerne var på besøg i Dronninglund lørdag og her leverede alle spillere point, sejre i de 3 singler til Hanne Jørgensen, Jette Nielsen og Anne Kofod, mens foursomen med Jonna Kejser og Jette Nymark delte, så sejren lød på 7-1.

Søndag skulle pigerne så til Brønderslev, og der var lagt i kakkelovnen til en spændende match. Sæby formåede at hive sejren hjem med cifrene 5-4, og der var store sejre single til Hanne Jørgensen og Jette Nielsen, mens holdkaptajn Anne Kofod delte sin single. Foursomen måtte strække våben, og se sig besejret 3-2.

En rigtig god weekend for pigerne med 2 flotte sejre, og kan man besejre Brønderslev på hjemmebane, så er der dømt oprykningsspil for pigernes vedkommende, så det bliver spændende og følge de kommende kampe.

Var det en god weekend for pigerne, så var herrernes weekend rædsom. Begge hold var på udebane og det blev til nederlag i holdenes kampe.
3. divisionsholdet skulle på langfart, de skulle lørdag møde Himmerland i Himmerland. Banen i Himmerland var ikke i den bedste stand, men det skal ikke være nogen undskyldning, holdet fra Sæby var overmatchet og det blev til et stort nederlag på 14-0, kun debutanten Claus Steenberg Kristiansen var tæt på at tage point i lørdagens kamp.

Søndag gik turen igen på langfart, modstanderen var Hjarbæk og det var en tæt kamp, men desværre blev Sæby besejret 9-5 efter nogle spændende kampe. Eneste sejr i søndagens kamp var foursomen med Henning Jensen og Jakob Borregaard. Allan Kastrup delte sin single.

Klubbens hold i herrernes kvalrække (tidl. Danmarksserien) var lørdag i Dronninglund, her blev holdet besejret 11-3, mens søndagens kamp i Frederikshavn var en tæt affære, som blev tabt 8-6.

De næste kampe i danmarksturneringen spilles i weekenden den 5. og 6. juni.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Golfklub i kamp i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER