Bygger Rema1000 ny butik i Sæby?

Bygger Rema1000 ny butik i Sæby?

7. maj 2010 - kl. 12:34 - af

Det er ikke gået mange sæbynitters næse forbi, at den gamle Sæby Kommunale Elforsyning på Sophus Falcks Vej i øjeblikket er under nedrivning. Snart står kun mindet tilbage, om det der var dengang. Den mange år gamle bygning har stået tom i nogen år efterhånden, og mange har været leveringsdygtig i bud på, hvad der i fremtiden skulle være på adressen. Et er dog sikkert, noget er i gærde!
Rygterne har længe svirret om endnu et supermarked ved Rådhus Centret, men mange har nok været af den opfattelse, at det måske er lige vildt nok, når man kigger sig omkring og ser et, to, tre – ja mange supermarkeder allerede, og kan de mon alle overleve??
Hvis man forfølger rygtet lidt, som entydigt går på, at der skal bygges en ny Rema1000 på adressen, får man dog ikke mange i tale.
Købmand Jimmy Rulle fra Rema1000 i Sæby er ikke den, der vil udtale sig, han siger blot: ”Der er sjældent røg uden brand”, det kan man så tolke, som man vil. Spø’r man regionschef for Rema1000 Kenneth Jensen om det samme, vil han heller ikke bekræfte eller afkræfte rygterne overfor SaebyAvis.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bygger Rema1000 ny butik i Sæby?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER