Frank’s travle forår i Sæby og Frederikshavn

Frank’s travle forår i Sæby og Frederikshavn

1. maj 2010 - kl. 9:23 - af

Restauratør Frank O. Størup forstærker arbejdet med det nye, udvidede koncept med masser af underholdning på de to restauranter henholdsvis på 9. etage i Kattegat Silo i Frederikshavn og på havnen i Sæby.
– Vi er utrolig glade for den interesse, der er for vore arrangementer, og på den måde får vi også mange nye gæster, som oplever vore menuer af nordjyske råvarer. Det er meget populært. Vi arbejder lige nu intenst på at sammensætte et spændende program til efteråret både med foredrag i Frederikshavn og med koncerter i Sæby, fortæller Frank O. Størup.
Restaurant Frank´s i Sæby har siden åbningen med Søs Fenger 5. marts haft åbent alle dage til frokost og aften, og koncerten med Peter Viskinde Band 24. april blev også en succes, som gentages til april.
Maj måned bliver særdeles spændende på Frank´s med hele fire koncerter i Sæby og et meget omtalt foredrag i Kattegat Silo lørdag 22. maj, hvor sundhedsguru Ole Henriksen klokken 16 dukker op fra det store land med sit livsglade show.
I Sæby er der samme aften koncert med den danske jazzdiva Caroline Henderson med band, og det er i forbindelse med Sæby Jazzfestival i pinsen.
Søndag 23. maj er der aftenkoncert på Frank´s i Sæby med den norske jazzdiva Hilde Louise band, og 2. påskedage er der frokostjazz på Frank´s med danske Organic3 med Jakob Mygind på saxofon.
Maj måneds koncerter på Frank´s i Sæby indledes lørdag 8. maj af Michelle Birkballe med band fra Århus og med gode gamle Nalle som gæstesolist.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frank's travle forår i Sæby og Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER