Sæby Jazzfestival er sat på skinner

Sæby Jazzfestival er sat på skinner

30. april 2010 - kl. 0:03 - af

Den nye jazzfestival i Sæby, Jazz & Fisk, har nu det endelige program klar til den store musikfest i pinsen.
Hovednavnene er den danske diva Caroline Henderson med band og den norske diva Hilde Louise med Orchestra, begge koncerter på Restaurant Frank´s, og der bliver dejlig jazz mange steder i Sæby i pinsen.
Det begynder torsdag 20. maj med Sæby Big Band, som i kulturhuset leverer en koncert med egne solister. Pausen vil stå i fiskens tegn, idet Klostergydens Fisk vil servere lækre smagsprøver og sælge mundgodt.
Fredag middag er der jazz for børn med Brumbasserne i kulturhuset, og fredag aften er der jam-session også i kulturhuset, hvor publikum kan opleve en række unge jazzbands fra hele Jylland. Det slutter med midnats-jam med alle musikerne.
Lørdagen begynder med Jazz Street Parade med start på Sæby Havn klokken 10 og med mål på torvet, hvor Old Ragged Jazzmen tager over. Lektor Lind´s spiller jazz i gården bag Sæby Museum, og på spillestedet Lanternen optræder det lokale band All That Jazz frokostjazz, mens Kenneth Knudsens Trio samme sted spiller dejlig jazz i døgnet to sidste timer.
Den danske jazzdiva, Caroline Henderson, slutter denne dag på Restaurant Frank´s, hvor der naturligvis også serveres lækkerier fra havets store spisekammer.
Søndag er der fra kl. 20 ung jazz på DownTown med tre bands til Jazz Clash, og søndag aften dukker norske Hilde Louise Orchestra op på Restaurant Frank´s.
Mandag er jo fridag – 2. pinsedag – og det betyder frokostjazz på Restaurant Frank´s med bandet Organic3 med saxofonisten Jakob Mygind i front. I bandet er Ole Bech, guitar, Henrik Engqvist på trommer og Niels Ole Sørensen på hammondorgel. Også til denne koncert serveres fiske- og skaldyrsbuffet.
Sæby Turistforening og en lokal arrangørgruppe står bag initiativet. Der er flere informationer på www.saebyjazzfestival.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Jazzfestival er sat på skinner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger