LOOP Cirkeltræning vinder test af danske fitnesskæder

LOOP Cirkeltræning vinder test af danske fitnesskæder

30. april 2010 - kl. 0:35 - af

– En flot anerkendelse af vores koncept, siger Lisa Farum Kristiansen fra LOOP i Sæby

Penge & Privatøkonomi satte i maj fokus på det danske marked for fitnesscentre. Og i sammenligningen med de største danske fitnesskæder, valgte det seriøse og anerkendte månedsmagasin at kåre LOOP Cirkeltræning som ”Vores favorit”.

– Det er en flot anerkendelse og et bevis på, at vores koncept rammer rigtigt, siger Lisa Farum Kristiansen, der er daglig leder i LOOP i Center Vest i Sæby.

I testen, der omfattede fem danske fitnesskæder, bl.a. Fitness dk og Fitness World, er der lagt vægt på flere parametre. For eksempel oprettelsesgebyr, pris pr. måned og opsigelsesfrist. Her er LOOP eneste kæde, der ikke forlanger oprettelsesgebyr og samtidig har LOOP den laveste månedspris.

– Vi bruger ikke ressourcer på luksuriøs indretning, men lægger vægt på seriøs og tilgængelig træning i hyggelige rammer. Det tager kun 24 min at træne i LOOP, og man behøver heller ikke at investere i dyrt og moderigtigt træningstøj. Det sætter vores brugere pris på. – Hos os kan man komme, som man vil, siger Lisa Farum Kristiansen .

Testresultatet i Penge & Privatøkonomi ledsages af en artikel, der slår fast, at LOOP er et ”glimrende alternativ til de store centre”.

”Her kan du træne cirkeltræning, det vil sige en varieret kombination af øvelser og lettere konditionstræning”, skriver magasinet.

– På den baggrund kan vi kun være glade og stolte over, at vi kan tilbyde LOOP Cirkeltræning i Sæby, siger Lisa Farum Kristiansen og fortsætter:

– For at fejre det flotte testresultat giver vi nye medlemmer mulighed for 10 dages gratis prøvetræning og et LOOPTJEK, der bl.a. omfatter fedtmåling og vejning med kropsanalyse. Så kan man prøve cirklen på egen krop, og det er jo et godt tidspunkt at komme i gang på, hvis man vil opnå synlige resultater inden sommerferien.

Tilbuddet om gratis træning gælder ved start senest den 15. maj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOOP Cirkeltræning vinder test af danske fitnesskæder ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger