Brandfolk fra Sæby og Østervrå til konfirmation

Brandfolk fra Sæby og Østervrå til konfirmation

30. april 2010 - kl. 18:44 - af

I dag fredag sidst på formiddagen blev brandfolk fra Sæby og Østervrå kaldt til Vesterskovvej 41 i Dybvad. Et automatisk brandanlæg var aktiveret og havde udløst alarm. Det viste sig dog ved ankomsten, at det eneste, der var tale om, var lidt ekstra røg i køkkenet i forbindelse med madlavning. Brandfolkene fra Sæby og Østervraa kunne derfor vende snuden hjemad igen for at fortsætte bededagsferien.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brandfolk fra Sæby og Østervrå til konfirmation' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER