Ledelsen håber på stor valgdeltagelse

Ledelsen håber på stor valgdeltagelse

29. april 2010 - kl. 5:33 - af

Torslev Skoles ledelse og nuværende bestyrelsesformand håber på at de stemmeberettigede er lige så engagerede som kandidaterne til skolebestyrelsesvalget.

12 forældre med børn på Torslev Skole har sagt ja til at stille op til det kommende valg. Livsbekræftende, lyder det enstemmigt fra den afgående formand Frode Thule Jensen og skolens leder Ellen Høgh. Vi håber at den interesse, der er for at stille op også må afspejle sig i en stor valgdeltagelse, lyder det håbefuldt fra dem begge.

Kandidaterne har netop været samlet til et orienterende møde omkring de rent praktiske ting vedrørende valget. I løbet af den næste uges tid lægger skolen sidste hånd på valgmaterialet, der udover kandidatliste og stemmesedler også omfatter en kort præsentation af de enkelte kandidater med billede og en tilkendegivelse om, hvorfor netop de stiller op. Kandidaterne vil være opstillet i alfabetisk rækkefølge efter fornavn.
Information

Informationer om valget og valgmaterialet kan også findes på skolens hjemmeside eller på Forældre-intra, og alt valgmateriale sendes ud til alle stemmeberettigede forældre. Det gælder også dem, som har elever skrevet op til skolegang på Torslev Skole. Det hele styres af valgbestyrelsen, som består af Frode Thule Jensen og Søren Damgren Christensen fra skolebestyrelsen samt skoleleder Ellen Høgh

Brevafstemning

Valget foregår ved brevafstemning. Seneste den 3. maj vil forældrene have modtaget valgmaterialet. Stemmerne skal være afgivet til skolen seneste fredag den 7. maj til middag, hvorefter valgbestyrelsen straks går i gang med at tælle op. Skulle nogen ikke have modtaget valgmaterialet eller være forhindret i at afgive stemme, skal de straks rette henvendelse til skolen, forklarer valgbestyrelsen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ledelsen håber på stor valgdeltagelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger