Gear og Lir lørdag formiddag på torvet i Sæby

Gear og Lir lørdag formiddag på torvet i Sæby

27. april 2010 - kl. 8:34 - af

Er du en af dem, der sidder klistret til skærmen, når de sender bilprogrammer, og som har drengedrømme om en fed øse – så har du gode chancer for at se nærmere på sagerne lørdag d. 1 maj på torvet i Sæby.

I samarbejde med Sæby Handelstandsforening, har indehavere af fede specialbyggede biler besluttet at sætte hinanden stævne på torvet i Sæby fra kl. 10 til kl. 13. Udover total ombyggede biler, speciel indretninger og super lyd, vil AluXperten og CT-styling også være at finde. De vil vise et udvalg af dæk, fælge og andre spændende ting til bilen, ligesom der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.
Alle interesserede kan deltage i  kåringen af den fedeste bil på torvet og  måske komme hjem med en portion plejeprodukter til bilen. Den vindende bil, får som det hører sig til, en pokal til evigt minde om en forhåbentlig spændende lørdag i Sæby.
Sluttelig er der til alle, der måske bare vil kigge forbi, mulighed for en omgang Amerikansk Car Wash med 2 søde piger i en “smule” arbejdstøj.
Vel mødt til en spændende og anderledes lørdag på Sæby torv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gear og Lir lørdag formiddag på torvet i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER