Støtte til Ballonen fra Civitan Club Sæby

Støtte til Ballonen fra Civitan Club Sæby

26. april 2010 - kl. 0:08 - af

Civitan Club Sæby har givet en donation på kr. 5.000,- til Ballonen under ”Sund By Frederikshavn”. Donationen blev givet til Gruppelederne Jette Gram og Karin Hansen ved en klubaften i Civitan Club Sæby hvor de holdt foredrag om Ballonen.

Ballonen er for børn der vokser op i en familie, hvor far eller mor drikker meget alkohol.
I Børnegruppen Ballonen er det børn mellem 9 og 13 år som får støtte til at være barn i en familie med et overforbrug af alkohol. Donationen skal bruges til at gøre en forskel i deres hverdag, til f.eks. en tur i biografen, teater eller en tur i Zoo eller Cirkus alternativ en tur i en forlystelses park. Det er op til Ballonen at finde ud af hvad beløbet skal anvendes til, skriver Civitan Club Sæby’s President Per Jantzen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Støtte til Ballonen fra Civitan Club Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER