Omfattende hærværk på Tranåsvej i Sæby

Omfattende hærværk på Tranåsvej i Sæby

26. april 2010 - kl. 12:09 - af

Der er i weekenden sket omfattende hærværk på en Mercedes Benz, som var parkeret på Tranåsvej i Sæby. Bilen er ridset overalt på siderne og på taget, og forruden er smadret.
Et andet sted på Tranåsvej er vinduet i en garageport smadret, men der er ingen tegn på indtrængen, hvilket gi’r mistanke om yderligere hærværk.

På Krogsdamsvej 34 er der natten mellem fredag og lørdag opbrudt en hængelås til en staldbygning. Her har tyve stjålet flyttekasser indeholdende potter og pander.

I et fritidshus, Nørreklit i Lyngså, har tyve kunst en rude i fordøren med en stor sten, der er ikke umiddelbart stjålet noget fra huset.

Politiet fik søndag morgen et tip om, at en yngre mand lå under motorvejbroen ved Idskovvej i Dybvad. Det viste sig at være en 20-årig mand fra Hjallerup, der efter en druktur havde lagt sig til at sove under broen. Han kunne ikke forklarer politiet, hvordan han var havnet der, så de kørte den unge mand til hans bopæl i Hjallerup.

Lørdag kl. 0.55 var den også gal på Idskovvej, her fik politiet en anmeldes, efter nogle beboere havde hørt et kæmpe brag, det viste sig, at en mand havde påkørt et skilt og en lygtepæl, hvorefter han var fortsat ind i et hus. Beboerne kunne høre, at manden forsøgte at starte bilen på ny. Da dette ikke lykkedes, forlod han stedet til fods, i selskab med en gul labrador. Politiet har endnu ikke haft kontakt med manden.

Sidst men ikke mindst har en eller flere tyve med hang til grill, her i weekenden stjålet en Weber grill fra en landejendom på Langtvedvej i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Omfattende hærværk på Tranåsvej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger