Musik for babyer på Sæby Bibliotek

Musik for babyer på Sæby Bibliotek

25. april 2010 - kl. 9:08 - af

Er du småbørns-forælder eller arbejder du med små børn fra 0 – 11 måneder, kan du få inspiration til sange og sanglege sammen med ensemblet KUNSTFRØ.

Musikmødet tager udgangspunkt i babyens oplevelsesverden i tæt kontakt med deres forældre. Målet er at appellere til babyens nysgerrighed og glæde omkring musik og at give forældrene ny inspiration til at skærpe deres egen og babyens opmærksomhed på den musik, der er en del af hverdagen.

Musik menes at have stor betydning for børns udvikling. KUNSTFRØ arbejder på at formidle musik til de alleryngste ved at inddrage dem aktivt igennem sange og sanglege bygget op omkring enkle kompositioner, nærvær i formidlingen og et højt musikalsk niveau.

KUNSTFRØ – den levende musik i børns kreative, følelsesmæssige og motoriske udvikling. Kroppen og stemmen er musikkens ophav. Allerede før fødslen er barnet i stand til at høre og genkende musik, og musik har en enorm betydning for barnets udvikling.
Ensemblet består af Cecilia Engelbrecht Heick, Thomas Clausen,Thomas Fonnesbæk og Karsten Bagge, som tager rundt på en række biblioteker for at møde babyer og forældre med kontrabas, klaver, trommer og en masse nyskrevne sange.

Du kan opleve ensemblet KUNSTFRØ på følgende tidspunkter og steder:

Sæby Bibliotek                        Fredag den 7. maj kl. 10.00
Frederikshavn Bibliotek            Lørdag den 8. maj kl. 11.00

Du kan købe eller bestille billetter på Frederikshavn Bibliotek (tlf. 98 45 91 00) eller Sæby Bibliotek (tlf. 98 45 93 00) fra torsdag den 29. april 2010. Pris: kr. 40,- pr. stk.
Hvis du har lyst til at høre mere om arrangementerne, kan du kontakte Ann Gritt Bang Elmeskov på Frederikshavn Bibliotek på telefon nummer 98 45 9125 eller e-mail: anel@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musik for babyer på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER