Diskoteksgæst tog kvælertag på civil betjent

Diskoteksgæst tog kvælertag på civil betjent

24. april 2010 - kl. 8:07 - af

OPDATERET: I nat lidt efter kl. 02 blev en ung mand på 18 år anholdt på discotek Down Town i Sæby.  I forbindelse med en rutinemæssig visitering, gik den 18-årige mand fra Hjallerup pludselig løs på betjenten og tog bl.a. kvælertag. Den uge mand blev efter nogen tumult anholdt og vil i dag lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om fængsling. Han er sigtet for vold i mod embedsmand i funktion.
Nordjyllands Politi oplyser at betjenten har tydelige mærker på halsen og pletblødninger i øjnene efter det voldsomme angrebet.

Discotek Down Town i Sæby er ligesom restaurant Lanternen i Vestergade videoovervåget, hvorfor politiets bevismateriale i denne sag, er til at få øje på. Bestyren på diskotek Down Town, har her til morgen indleveret billeder fra videoovervågningen hos Frederikshavn Politi.

OPDATERING:
Den unge mand på 18 år fra Hjallerup, blev ved et grundlovsforhør i dag fængslet for 3 uger sigtet for vold mod tjenestemand.
Det var en dørmand fra Discotek Down Town, der kom betjenten til undsætning ved det umotiveret overfald. Han er ligeledes blevet afhørt i dag af Frederikshavn Politi.

En kommentar til “Diskoteksgæst tog kvælertag på civil betjent” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Diskoteksgæst tog kvælertag på civil betjent”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Diskoteksgæst tog kvælertag på civil betjent' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER