Nyt medlem i Sæby Handels-standsforeningens bestyrelse

Nyt medlem i Sæby Handels-standsforeningens bestyrelse

23. april 2010 - kl. 13:42 - af

Efter en veloverstået generalforsamling i aftes, har et af de nye medlemmer af Sæby Handels-standsforenings bestyrelse valgt at trække sig fra posten. Det er Diana Porsborg, der her til morgen har meddelt bestyrelsen at hun alligevel ikke ønsker at deltage i bestyrelsesarbejdet i foreningen.
Bestyrelsen har derfor rettet henvendelse til en af byens andre forretningsdrivende og vi kan derfor nu afslører, at Lene Andersen fra Kop & Kande indtræder på den ledige plads i Sæby Handelsstandsforenings bestyrelse.

Bestyrelsen har første møde mandag d. 3 maj, hvor de mange arbejdsopgaver fra den tidligere formand og den tidligere kasserer skal fordeles. Et vigtigt punkt er afviklingen af de mange arrangementer som blev præsenteret på sidste medlemsmøde og som finder sted i nærmeste fremtid og henover sommeren.
Første arrangement finder sted som før omtalt på SaebyAvis.dk lørdag, hvor foreningen er vært ved årets ”Sæby suppe”, det sker på torvet fra kl.11 til kl. 13 eller så længe lager haves.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt medlem i Sæby Handels-standsforeningens bestyrelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER