Kom og slå en skævert i Sæby Golfklub – det er ligetil!

Kom og slå en skævert i Sæby Golfklub – det er ligetil!

21. april 2010 - kl. 12:14 - af

Sæby Golfklub inviterer søndag den 25. april kl. 14 alle, som kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten, til et åbent-hus-arrangement, som har fået titlen ”Kom og slå en skævert”! Det er landsdækkende Golfens Dag, som i år afholdes for tredje gang.

– Golf er en fantastisk sport – derfor er den blevet så populær. Den indeholder det, som de fleste kan li’ og har brug for: friluftsliv, masser af natur, behagelig motion, som du selv kan graduere, fællesskab og møde med andre mennesker. Det at golfen kræver masser af tid er en myte. Har du lyst til at prøve – uden forpligtelser, så kom til ”Golfens dag” i Sæby Golfklub. Her kan du i et par timer under afslappede former stifte bekendtskab med spillet. Ta’ gerne familien med. Golfpro Jacob Borregaard viser dig til rette, og du prøver det selv. Vi giver kaffe og kage og fortæller om spillet.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund og 125 af landets golfklubber, som på dagen inviterer nysgerrige sjæle indenfor til en dag i golfens univers. Der er arrangeret en puttekonkurrence, hvor alle, der får ”hole-in-on” vinder et gratis prøvemedlemsskab.

Læs evt . mere på www.danskgolfunion.dk/golfensdag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom og slå en skævert i Sæby Golfklub - det er ligetil!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER