Borgerne i Sæby kan ånde lettet op

Borgerne i Sæby kan ånde lettet op

21. april 2010 - kl. 15:30 - af

Efter Teknisk Udvalgs møde i aftes, står det klart, at politikerne i Frederikshavns kommune må væbne sig med tålmodighed, når det gælder opkrævning af parkeringsafgifter i Sæby og Frederikshavn. Disse afgifter opkræves allerede i Skagen, men så let går det ikke i resten af kommunen.
Det er skattestoppet, der sætter en kæp i hjulet for planerne, da en opkrævning af parkeringsafgift vil blive set som en indirekte skatteforhøjelse og dermed være i strid med skattestoppet. En overtrædelse vil medfører nedsættelse af det kommunale bloktilskud og derfor ikke give nogen mening.
Der hersker dog ingen tvivl om, at politikerne stadig har parkeringsafgiften i kikkerten, for der skal, som de siger, flere penge i kassen. Derfor arbejder forvaltningen også videre med forslaget, da det er tilladt at opkræve afgift, hvis der er tale om trafikregulerende foranstaltninger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgerne i Sæby kan ånde lettet op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER