Villa Villekulla i Østervrå Frikirke

Villa Villekulla i Østervrå Frikirke

19. april 2010 - kl. 0:03 - af

Børnegudstjeneste: Søndag den 25. april
Kom og se hvad der sker, når Østervrå Frikirke holder børnegudstjeneste med Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe som hovedperson.
I nogle timer søndag eftermiddag den 25. april skifter Østervrå Frikirke fuldstændig kulisse og bliver til Villa Villekulla, der hvor Pippi Langstrømpe bor, og det er netop hende, der bliver lejlighed til at møde. Sjove, spændende og iderige Pippi, der næsten altid finder på noget uventet, fortæller frikirkens præst Bente Højris, der står for den noget anderledes gudstjeneste.
Børnene får f.eks. mulighed for at være med til Pippis Juletræsplyndring, og de må gerne selv tage noget julepynt med til træet, forklarer Bente Højris, der også spørger ind til, hvordan det mon vil være at hjælpe Pippi med at lave lagkager.
Om det utraditionelle initiativ siger Frikirkens præst, Bente Højris, Astrid Lindgrens forfatterskab er stærkt præget af hendes kristne menneskesyn, og der er rigtig mange paralleller til Bibelens fortællinger om Jesus. Derfor er det slet ikke noget mærkeligt i for en enkelt eftermiddag at omdanne kirken til Villa Villekulla.
Initiativet med denne børnegudstjeneste er også et håb om at de, der ikke før har været i Frikirken, har lyst til at være med, og de skal være så velkomne, lyder opfordringen fra pastor Højris.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Villa Villekulla i Østervrå Frikirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger