Sigurd fortæller bibelhistorier, køb din billet nu!

Sigurd fortæller bibelhistorier, køb din billet nu!

19. april 2010 - kl. 11:23 - af

HUSK det er på fredag! Der er stadig billetter at få, til denne uforglemmelige oplevelse.

Palmesøndag 2010 udkommer ”Sigurd fortæller bibelhistorier” som bog, dvd, CD og sangbog. Sigurd har gendigtet Bibelen og skrevet nye sange til hver historie. I den forbindelse turnerer Sigurd Barrett Trio rundt i 40 danske kirker med en helt ny forestilling og opfører Bibelen med sang, musik og fortælling.

Sigurd kommer også til Sæby kirke med sin forestilling og sammen med det nysgerrige tøjdyr Snapper vil han tage børn og familier på en forrygende tur gennem Bibelens mange sider.

Ved forestillingen medvirker et kor bestående af børn fra GospelKids og juniorkonfirmanderne, der skal synge nogle af de nye sange sammen med Sigurd som en del af koncerten. Efter forestillingen vil Sigurd skrive autografer til børnene, og det vil være muligt at købe den nye dvd, bog og andre materialer.

Billetter til koncerten, fredag d. 23. april kl. 16.00 i Sæby kirke, kan købes på kirkekontoret og i Nordjyske Bank, Sæby.
Pris: børn u/ 2 år: gratis
Børn 2-12 år: 50 kr.
øvrige: 100 kr.

”Sigurd fortæller Bibelhistorier” er en unik koncert for både børn og voksne, præsenteret i samarbejde med PFM Management & Danmarks Kirkelige Mediecenter.

Børn skal høre Bibelens historier
At fortælle Bibelens historier for børn og give de vigtige budskaber og værdier videre ligger Sigurd Barret på sinde.
– Jeg har længe haft lyst til at lave nogle gode bibelberetninger for børn. Jeg er selv far til fem og vil gerne give mine børn fortællingerne fra Bibelen, så det gør en forskel for dem, siger Sigurd Barrett.

Børn har mange både store og små spørgsmål, som de gerne vil have svar på i et sprog og en form, de kan forstå. Derfor har Sigurd Barrett gendigtet 24 centrale historier i Bibelen og skrevet nye sange til hver historie.

-Uanset om man er troende eller ej, synes jeg, vores børn har krav på at kende de bibelske fortællinger, som er helt grundlæggende for vores kultur, siger Sigurd Barrett om det nye store projekt, ”Sigurd fortæller bibelhistorier”.

Bag projektet står Danmarks Kirkelige Mediecenter der sammen med Sigurd Barrett og en række forskellige partnere har skabt det nye unikke bibelformidlingsprojekt, hvor børn og familier gennem dvd, bøger, musik og sang kan opleve Bibelens vigtige beretninger i hjemmet og kirken.

Læs mere om projektet på www.sigurdsbibelhistorier.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sigurd fortæller bibelhistorier, køb din billet nu!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger