Sæby Autoværksted åbner snart igen!

Sæby Autoværksted åbner snart igen!

19. april 2010 - kl. 22:50 - af

Trods den voldsomme brand fredag eftermiddag i værkstedet på Gl. Aalborgvej, repareres der snart biler hos Sæby Autoværksted igen, fortæller indehaver Allan Olsen. Dog ikke i de totalt udbrændte lokaler, men hos Syvsten Køleservice, hvor der lige nu arbejdes på højtryk for at klargøre lokalerne, som de velvilligt har stillet til rådighed. Vi kan indenfor meget kort tid igen servicere vores kunder, fortæller Allan og fortsætter: “Det er utrolig dejligt med alle de tilbud, der er kommet fra kolleger, der bare gerne vil hjælpe. Alle tilbyder deres hjælp, også vores kunder er meget forstående og er vældig tålmodige, hvilket vi er dybt taknemlig for”.

Når lokalerne på Tranåsvej står klar, kan Sæby Autoværksted servicere samme mængde kunder som før den voldsomme brand, så skal bilen på værksted, så kan du booke en tid allerede fra mandag, på det midlertidige nummer: 24250311.

Værkstedet på Gl. Aalborgvej har i dag været besøgt af taksator, sælgerer og andre, der vil forsøge at gøre tingene lidt lettere for Allan og de tre andre ansatte på værkstedet. Der er ingen tvivl om, at der igen skal laves biler på Gl. Aalborgvej og når værkstedet engang er genopført i den ene eller den anden form, alt efter hvad der kan gives lov til.
Vi vil selvfølgelig, når nu tingene en gang er som de er, opføre et værksted, der er nyt og moderne og med de krav der stillles i dag inden for den sidste nye teknologi. Det ville vel være underligt andet, fortæller Allan, mens han går rundt i det nedbrændte værksted og ryster på hovedet. Det er ikke til at fatte, og at det gik så stærkt, det er faktisk skræmmende, man når ikke at tænke, slutter han.
I forbindelse med branden, indebrændte 2 biler, som er total ødelagte, mens 4 andre har taget mere eller mindre skade. Det eneste der kunne reddes efter en rensning, var ordrebogen, så Allan har allerede i dag taget kontakt til de mange kunder, der havde lavet en aftale, og fået booket en ny aftale med dem.

Fakta: Den midlertidige adresse for Sæby Autoværksted er Tranåsvej 23 i Sæby (hos Syvsten Køleservice) og telefonnummeret er: 24250311.


Vis stort kort

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Autoværksted åbner snart igen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger