Sang og musik på  ”Musikkens Dag”

Sang og musik på ”Musikkens Dag”

17. april 2010 - kl. 0:28 - af

Kan du lide sang og musik, så har du nu mulighed for at opleve begge dele i rige mål.

Kom og lyt til musikalske toner leveret af Musisk Aftenskoles Kor (MAS-koret), Ibsens Kapel og Musikkorps Sæby i MANEGEN i Sæby torsdag den 22. april kl. 19,30 – fri entré.

Foruden den vekslende underholdning, vil der være syng med sange og i pausen er der mulighed for at købe kaffe og brød mv.

I sådan en musikalsk by som Sæby, må tiden nu være inde til, at Musikkens Dag også bliver markeret her. Og det skal ske på en sådan måde, at ingen er i tvivl om, at musik og sang er til for at glæde andre og hinanden. Musik kan fremføres på utallige måder, men uanset hvordan musikken udtrykkes, så spreder den glæde og frisind og du vil med garanti vandre hjemad denne aften, med en rigtig god forårs fornemmelse i kroppen. Foråret springer ud og det gør musikken også på torsdag i ”Manegen” og det kan vel næppe blive mere interessant, når det leveres af lokale musikalske udøvere, som MAS-koret, Ibsens Kapel og Musikkorps Sæby. For dem der tidligere har oplevet disse musiske ensembler, vil vide, at der uden tvivl er stemningsgaranti. Der er lagt op til en rigtig hyggelig aften.

Så gå ikke glip af en god oplevelse, tag ven, veninde, naboen og familien under armen, og sving jer ind i Manegen på torsdag, og vær med til at markere MUSIKKENS DAG 2010.

INITIATIVTAGER: MUSIKKORPS SÆBY

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sang og musik på ”Musikkens Dag”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER