“Redningslørdag” på torvet en tilbagevendende succes

“Redningslørdag” på torvet en tilbagevendende succes

17. april 2010 - kl. 12:34 - af

Igen i år er tovet i Sæby fyldt til Handelsstandsforeningens “Redningslørdag”. Med repræsentanter fra Falck, brandvæsen, politi m.fl. er der nok for enhver at kigge på. Lider man ikke af højdeskræk, er der også rig mulighed for en udsigtstur i Frederikshavn brandvæsens stigevogn, som kan række ikke mindre end 32 meter op i luften. Alle stiller sig velvilligt til rådighed for spørsmål fra de mange nysgerrige, det er jo noget nemmere i dag under afslappede forhold, end når det for alvor går løs. Så selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side, ser det ud til, at arrangementet igen i år bliver lidt af et tilløbsstykke. Er du fristet er der mulighed for at nå det endnu, da alle aktørerne opholder sig på torvet i Sæby frem til butikkerne lukker – som altid lørdag – kl. 13.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger