Virksomhed i Østervrå lænset for tøj

Virksomhed i Østervrå lænset for tøj

14. april 2010 - kl. 21:35 - af

Natten mellem mandag og tirsdag har der været indbrud hos tøjfirmaet Stisen Wear i Østervrå. Tyvene har skaffet sig adgang ved at opbryde en dør, oplyser Nordjyllands Politi. Tyvene har stjålet store mængder børne- og voksentøj fra firmaet, som har til huse på Industrivej i Østervrå.
Har du oplysninger i sagen der kan hjælpe politiet, hører de gerne om det på telefon 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Virksomhed i Østervrå lænset for tøj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER