Sæby Golfklub åbner for spil på 18 huller fredag

Sæby Golfklub åbner for spil på 18 huller fredag

14. april 2010 - kl. 14:06 - af

Efter en ekstraordinær lang vinterpause, kan alle med golf i blodet ånde lettet op.
Greenkeeper Jens Bjerregaard oplyser, at man nu har repareret de vinterskader, der har været rundt om på banen, og sammenholdt med sol, tørvejr og positive temperaturer kan man melde alt klar fra førstkommende fredag. Tidligere har der på banen været begrænset adgang, ligesom der har været krav om bære bags, disse begrænsninger bortfalder fra fredag, og alle de mange utålmodige kan få sig et rigtig slag golf.
Dog får golf bilerne lov at holde i garage en 14 dags tid endnu, slutter Jens Bjerregaard, som glæder sig til den rigtige sæsonstart.
Sæby Golfklub afholder 25. april et arrangement med temaet ”Golfens Dag”. Her bliver der rig lejlighed til at stifte bekendtskab med golfsporten, og samtidig få et indblik i hvad det vil sige at passe og pleje golfbanens grønne tæppe.
SaebyAvis.dk har mere om dette arrangementet i de kommende dage.

En kommentar til “Sæby Golfklub åbner for spil på 18 huller fredag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæby Golfklub åbner for spil på 18 huller fredag”

 • Jeg ved mange golftomler trilles
  og det eneste spøgsmål, der stilles
  af golfentusiaster
  (der føler det haster)
  er dette: ”Hvornår kan der spilles?”

  derfor er der sikkert mange der bliver glade den 25.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Golfklub åbner for spil på 18 huller fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER