Indbrud i malerværksted og hos revisor i Sæby

Indbrud i malerværksted og hos revisor i Sæby

13. april 2010 - kl. 12:18 - af

Der blev i tidsrummet mellem den 10. og 12. april begået indbrud hos Sæbymaleren, Frederikshavnsvej i Sæby.
Tyven opbrød et vindue til værkstedet, hvor der blev stjålet malergrej i form af: elektriske slibere, stiger, lamper, højtryksrensere, diverse malergrej og et sæt sommerdæk.

Tidligt i morges – nærmere betegnet – kl. 05 blev der igen begået indbrud hos Revisionsfirmaet Peter Berg på Stygge Krumpens Vej i Sæby.
Tyven skaffede sig adgang ved at bryde den dør op, som allerede var ødelagt efter sidste indbrud. Indenfor forsøgte tyven at smadre alarmen, men uden held. På kontoret i den anden ende af bygningen blev flere tasker gennemrodet, ligesom tyven – eller måske tyvene – undersøgte indholdet af diverse skabe og skuffer, fortæller Peter Berg. Det eneste, der er stjålet, er den sidste design stol fra Frits Hansen model 3107, hvid med sort læderbetræk, som de ikke fik med sidst, fortsætter Peter Berg og slutter grinende: ”Nu må vi så sidde på gulvet”.
Sidst der var indbrud på adressen var lige før påske, hvor tyvene stjal de 5 andre Frits Hansen stole af modellen Sjur. Så hører du om nogen, der vil sælge 6 stole, hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon: 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud i malerværksted og hos revisor i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER