Varerudbringning i Sæby på en miljøvenlig måde!

Varerudbringning i Sæby på en miljøvenlig måde!

11. april 2010 - kl. 5:24 - af

Alle snakker i øjeblikket om CO2 udslip og forurening af byerne, men måske skal vi ikke bekymre os så voldsomt i Sæby, for vi har jo Axel!
Og hvem er så denne Axel – jov! –  han er en frisk ung mand på bare 13 år, som bestemt ikke ligger på den lade side, tværdigmod. Mens han jævnaldrene kammerater knokler med at ”tæve” hinanden på PC’en i et eller andet fremtidsspil, så ligger Axel og kører frem og tilbage på Skomagervej i Sæby og træner på familiens nyeste investering – en vaskeægte Long John.

Cyklen skal fremover bruges i den unge mands nye virksomhed “Axels Long John Service”, som tilbyder alle i Sæby, lige fra fru Hansen på 75 år til den stressede børnefamilie at bringe deres varer ud.

Initiativet til det hele ligger hos Axels far Jacob, som med et smil på læben fortæller, hvordan han og sønnen Axel stille og roligt har bygget tingene op, med investeringen i cyklen.

Ja cykler er det blevet til, fordi tingene griber jo om sig, fortæller Jacob grinende. Det er blevet til hele 3 cykler, for selvom en Long John er et godt blikfang og en fantastisk reklame, er den jo ikke just brugervenlig, når der eksempelvis skal køres 3 kasser øl til en adresse i den anden ende af byen.
Til det formål er der investeret i en Christiania cykel med GPS, men selvfølgelig med naturvenlig hjælpemotor, så selv på den front er der tænkt på det hele –  og også på naturen.

Axel har godt af at komme ud og røre sig og møde andre mennesker, og der er hvis ingen unge mennesker, der tager skade af lidt frisk luft og motion, kommer det smilende fra Jacob. Axel har godt af selv at tjene lidt lommepenge, og på den måde få forståelsen for det at ha’ et arbejde. Axel nikker og kan næsten ikke sidde stille, han vil bare så gerne i gang, vejret er godt, og cyklen er pumpet, så nu er det kun at vente på, at den første kunde ringer.

Varerudbringningen er her i begyndelsen aftalt med Slagter Kjærgaard og Spar på torvet i Sæby, og fortrinsvis tirsdag og onsdag –  andet kan dog aftales.

Axel skal selvfølgelig passe sin skole og sine lektier – og så firmaet – så vi starter i det små, fortæller Jacob, det er ligesom prisen. For selvom investeringen har kostet mange tusinde kroner, så skal fru Hansen slippe med kun 25 kr for at få bragt ud, slutter han.

Både hos Klaus i slagterforretningen og hos Jette i Spar glæder man sig, for det er, som de begge siger en rigtig god ide. Fremgangsmåden er den, at man handler eller bestiller sine varer i butikken, og efterfølgende kan man så slippe for slæbet, det ordner Axel, uden at fortrække en mine, men han har jo også en virksomhed, der skal passes! – og al begyndelse er som bekendt svær.

Alt er gjort 100%, og det er man ikke det mindste i tvivl om, når man første gang har stiftet bekendtskab med Axel og far Jacob. Der er både egen hjemmeside, eget logo, egen facebookprofil og ja ikke mindst egen vognpark, så alt er tip top i orden og parat til, at i kære læsere kan få bragt varer hjem i stuen.

Så bare tjek hjemmesiden www.axels.nu og husk også at blive fan af Axels på Facebook.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Varerudbringning i Sæby på en miljøvenlig måde!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER