Spring Team Nordjylland har sluttet sæsonen – eller har de?

Spring Team Nordjylland har sluttet sæsonen – eller har de?

11. april 2010 - kl. 12:40 - af

Søndag d. 27. april holdt Spring Team Nordjylland forårsopvisning. Havde publikum og gymnaster set søvndrukne ud da de kom, (egentlig var klokken jo kun 8.30, hvis ikke det havde været for sommertiden..) livede alle op, da gymnasterne lavede fælles opvarmning, til stor morskab for tilskuerne.

Efter en forårssang kom alle hold på gulvet. De yngste i strutskørt og på rejse til forskellige lande (heldigvis var mor eller far med…), børneholdet gjorde det ud som Michael Jackson, Barbie og Ken i den lyserøde Barbiebil og Minierne viste, at det ikke altid er størrelsen der gør det. Dygtige og koncentrerede var de. Juniorerne havde et stramt program, da de efter opvisningen skulle videre til Sæby og lave opvisning, og endelig skulle de overnatte sammen med deres trænere i Østervrå. Alligevel magtede de at holde tungen lige i munden, og leverede en flot præstation.
Efter opvisningen lavede alle gymnaster ruller og kolbøtter for at tjene penge til foreningen. Mange af børnene og de unge havde nemlig samlet sponsorer, der havde doneret et beløb pr. kolbøtte. I alt 1620 blev der lavet og det gav en lille præmie til Åse Andersen, der havde gættet på, at der ville blive lavet 1600 kolbøtter.

Men det hele er slet ikke slut endnu. Konkurrencegymnasterne har både Nordjysk Mesterskab og DM i sigte og alle gymnaster kan også deltage i Sommergymnastik i Østervrå, der forløber indtil sommerferien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spring Team Nordjylland har sluttet sæsonen – eller har de? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER