Fødselsdag, fest og farver i børnehaven Stationsvej!

Fødselsdag, fest og farver i børnehaven Stationsvej!

10. april 2010 - kl. 10:39 - af

Tirsdag den 6. april, havde Stationsvejens Børnehave 30 års fødselsdag. Det blev godt og grundigt fejret af børn, personale og forældre.

Festlighederne startede allerede fra morgenstunden, hvor børn og forældre blev modtaget med friske rundstykker og kaffe og te til de voksne.

Op ad formiddagen kom der spændende besøg, da tryllekunstneren Frank Fumlefod kiggede forbi. Fumlefod var kommet hele vejen fra Sønderjylland – kun for at underholde Stationsvejens børn, så det var bare helt i top. Der blev tryllet, fjollet og lavet sjov til både børn og voksnes store fornøjelse, og det er helt sikkert at Fumlefod altid vil være velkommen i Stationsvejens Børnehave!

Efter en lækker fødselsdagsfrokost med pizza og sodavand, var det tid til lidt sang. Musikpædagog Anette Bilde kom og hjalp børnene med at synge en masse gode fødselsdagssange for børnehaven.

Selv Rasmus Klump havde hørt, at der var fest på Stationsvej, for han kiggede nemlig også forbi, for at være med til festlighederne. Han blev godt modtaget af de glade børn!

Børnehaven Stationsvej er kommunens mindste børnehave, med godt og vel 30 børn. Børnehaven er centralt placeret i Sæby, og fungere til daglig som en tryg lille oase for en lille del af byens børnehavebørn. Børnehaven kæmper i denne tid for sin overlevelse, og vi er mange som kæmper for dens sag, da vi synes der både skal være plads til store og små institutionstilbud til Frederikshavn Kommunes børn. Derfor håber vi at børnehaven kan bestå, så den også kan få lov at fejre sin 60 års fødselsdag engang!

Merete Trap
Medlem af børnehaven Stationsvejs forældrebestyrelse

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fødselsdag, fest og farver i børnehaven Stationsvej! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER